Ballina / Vendime

Vendime

Vendim Nr. 54-14.pdf; Vazhdimi i afatit për Qarkulluesit e licencuar me shumicë për produkte dhe pajisje medicinale

 

Shkarko

Vendim Nr. 54-14.pdf; Vazhdimi i afatit për Qarkulluesit e licencuar me shumicë për produkte dhe pajisje medicinale50160914.6735.pdf

05-7105 Vendimi per barazvlerësim të përvojës së punës me stazhin themelor

 

Shkarko

05-7105 Vendimi per barazvlerësim të përvojës së punës me stazhin themelor50053307.6978.pdf

Validiteti I licencave të profesionistëve shëndetësor deri 30.06.2017

 

Shkarko

Validiteti I licencave të profesionistëve shëndetësor deri 30.06.201750008731.3331.pdf