Ballina / Rregulloret

Rregulloret

Rregullore për Organizimin e Brendshëm dhe Sistematizimin e vendeve të punës në MSh

 

Shkarko

Rregullore për Organizimin e Brendshëm dhe Sistematizimin e vendeve të punës në MSh 05.05.201563889192.8554.pdf