Ballina / Rregulloret

Rregulloret

Rregullore për përcaktimin e procedurës për pranimin dhe trajtimin e rasteve të sinjalizimit

 

Shkarko

Rregullore per percaktimin e procedures per pranimin dhe trajtimin e rasteve te sinjalizimit63580630.0758.pdf