Ballina / Rregulloret

Rregulloret

Regullore për angazhimin e përkohshëm të profesionistëve shëndetësor dhe stafit mbështetës gjatë pandemisë COVID-19

 

Shkarko

Regullore për angazhimin e përkohshëm të profesionistëve shëndetësor dhe stafit mbështetës gjatë pandemisë COVID-1963701311.9242.pdf