Ballina / Konkurse

Konkurse

Njoftim për provim të licencës te infermierëve dhe mamive qe nuk kanë kaluar

 

Shkarko

Njoftim për provim të licencës te infermierëve dhe mamive qe nuk kanë kaluar63439362.8203.docx

Njoftim për provim të licencës te infermierëve dhe mamive 09.08.2022

 

Shkarko

Njoftim për provim të licencës te infermierëve dhe mamive 09.08.202263385834.1503.docx

Njoftim për provim të licencës te infermierëve dhe mamive 05.08.2022

 

Shkarko

Njoftim për provim të licencës te infermierëve dhe mamive 05.08.202263329574.8064.docx

Njoftim për provim të licencës te infermierëve dhe mamive 03.08.2022

 

Shkarko

Njoftim për provim të licencës te infermierëve dhe mamive 03.08.202263264654.7774.docx

Njoftim për dhënie të Kontratës (PShK) Lot-6

 

Shkarko

Njoftim për dhënie të Kontratës (PShK) Lot-663182424.7807.pdf

Njoftim për dhënie të Kontratës (PShK) Lot-5

 

Shkarko

Njoftim për dhënie të Kontratës (PShK) Lot-563150868.5842.pdf

Njoftim për dhënie të Kontratës (PShK) Lot-3

 

Shkarko

Njoftim për dhënie të Kontratës (PShK) Lot-363112525.1612.pdf

Njoftim për dhënie të Kontratës (PShK) Lot-2

 

Shkarko

Njoftim për dhënie të Kontratës (PShK) Lot-263067934.205.pdf

Njoftim për dhënie të Kontratës (PShK) Lot-1

 

Shkarko

Njoftim për dhënie të Kontratës (PShK) Lot-163033644.9069.pdf

Njoftim për dhënie të Kontratës (PShK)

 

Shkarko

Njoftim për dhënie të Kontratës (PShK) 62902066.2828.pdf

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë - Te Refuzuar

 

Shkarko

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë - Te Refuzuar62791572.8794.doc

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 17.10.2022

  

Shkarko

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 17.10.202262737336.8243.doc

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 10.10.2022

 

Shkarko

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 10.10.202262681195.1571.doc

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 06.10.2022

 

Shkarko

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 06.10.202262609234.5298.doc

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 04.10.2022

 

Shkarko

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 04.10.202262533453.8794.doc

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë- Nuk kanë kaluar 11.10.2022

 

Shkarko

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë- Nuk kanë kaluar 11.10.202262420919.3121.pdf

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 11.10.2022

 

Shkarko

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 11.10.202262350417.3114.pdf

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 18.10.2022

 

Shkarko

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 18.10.202262204025.3484.docx

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë-Nuk kanë kaluar 18.10.2022

 

Shkarko

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë-Nuk kanë kaluar 18.10.202262121807.6024.docx

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë-Nuk kanë kaluar 24.10.2022

  

Shkarko

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë-Nuk kanë kaluar 24.10.202262027107.1632.docx

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 24.10.2022

  

Shkarko

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 24.10.202261932164.7788.docx

Njoftim për Kontratë DSPF

 

Shkarko

Njoftim për Kontratë DSPF61782850.5066.pdf

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 17.11.2022

 

Shkarko

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 17.11.202261627561.5751.docx

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 15.11.2022

 

Shkarko

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 15.11.202261583002.4553.docx

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 10.11.2022

 

Shkarko

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 10.11.202261531113.9508.docx

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 09.11.2022

 

Shkarko

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 09.11.202261475700.6664.docx

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 08.11.2022

 

Shkarko

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 08.11.202261411740.2033.docx

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 07.11.2022

 

Shkarko

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 07.11.202261312550.9853.docx

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 03.11.2022

 

Shkarko

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 03.11.202261228052.4459.docx

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 02.11.2022

 

Shkarko

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 02.11.202239297959.1502.docx

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 08.12.2022

 

Shkarko

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 08.12.202261060482.5386.docx

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 07.12.2022

 

Shkarko

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 07.12.202260992004.7985.docx

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 06.12.2022

 

Shkarko

Obaveštenje o položenom ispitu za diplomu medicinske sestre i babice 06.12.2022.60847278.2417.docx

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 02.12.2022

 

Shkarko

Njoftim për provim të licencës Bachellor te Infermierisë dhe Mamisë 02.12.202239342407.4353.docx

Rezultati nga konkursi për mjek në Dubravë

 

Shkarko

Rezultati nga konkursi për mjek në Dubravë59297031.2146.pdf

Njoftim për Kontratë - SPN

 

Shkarko

Njoftim për Kontratë58987481.7206.pdf

Njoftim për dhënje të Kontratës

 

Shkarko

Njoftim për dhënje të Kontratës58507002.9257.pdf

Konkurs për Psikolog

 

Shkarko

Konkurs për Psikolog55558516.2006.pdf

Rezultatet e konkursit për pozitën e punës Psikolog në NJSHB në Prizren

 

Shkarko

Rezultatet e konkursit për pozitën e punës Psikolog në NJSHB në Prizren55494642.9297.pdf

Konkurs për mjekë NjShB në Dubravë (2)

 

Shkarko

Konkurs për mjekë NjShB në Dubravë (2)55374224.5979.pdf

Konkurs për Infermier për NJShB në Gjilan (2) dhe NjShB në Dubravë (11)

 

Shkarko

Konkurs për Infermier për NJShB në Gjilan (2) dhe NjShB në Dubravë (11)55308969.6616.pdf

Konkurs për Psikolog Klinik NjShB në Dubravë (1)

 

Shkarko

Konkurs për Psikolog Klinik NjShB në Dubravë (1)55217140.5524.pdf

Konkurs për Drejtor Ekzekutiv në AKPPM

 

Shkarko

Konkurs për Drejtor Ekzekutiv në AKPPM55144275.5841.pdf