Stafi nga Ministria e Shëndetësisë dhe Ministri Arben Vitia me aktivitete të veçantë në klinikat e Pediatrisë dhe Neonatologjisë për fundvit

Publication Image

Stafi nga Ministria e Shëndetësisë dhe Ministri Arben Vitia kanë organizuar një aktivitet të veçantë në klinikat e Pediatrisë dhe Neonatologjisë në këtë fundvit.
Sot, Ministri Vitia ka ndarë dhurata, duke sjellë gëzim dhe ngrohtësi në zemrat e fëmijëve që po trajtohen në këto klinika.
Në këtë rast, Ministri Vitia i uroj fëmijëve shërim të shpejtë dhe falënderoj stafin mjekësor, të cilët me përkushtim dhe profesionalizëm po punojnë për shëndetin e fëmijëve tanë.