Ballina / Ligjet

Ligjet

Ligji për Duhanin

 

Shkarko

Ligji per Duhanin35161566.3165.pdf

Ligji për veprimtarinë private në shëndetësi

 

Shkarko

Ligji per veprimtarine private ne shendetesi35018736.726.pdf

Ligji për të drejtat dhe përgjegjësite e qytetarëve në Kujdesin Shëndetësor

 

Shkarko

Ligji per te drejtat dhe pergjegjesite e qytetareve ne Kujdesin Shendetesor34873416.0021.pdf

Pajisjet Medicinale

 

Shkarko

Pajisjet Medicinale34520154.4097.pdf

Ligji për Inspektoratin Sanitar të Kosovës

 

Shkarko

Ligji per Inspektoratin Sanitar te Kosoves34345637.0601.pdf