Ballina / Ligjet

Ligjet

Ligji për nxitjen dhe mbrojtjen me të ushqyerit me qumësht të gjirit

 

Shkarko

Ligji per nxitjen dhe mbrojtjen me te ushqyerit me qumesht te gjirit35756442.1863.pdf

Ligji për shëndetin riprodhues

 

Shkarko

Ligji per shendetin riprodhues35550517.5068.pdf

Ligji për Kujdesin Shëndetësor Emergjent

 

Shkarko

Ligji per Kujdesin Shendetesor Emergjent35443236.9974.pdf

Ligji për Inspektoratin Shëndetësor

 

Shkarko

Ligji per Inspektoratin Shendetesor35306394.9737.pdf