Ballina / Ligjet

Ligjet

Produktet dhe Pajisjet Mjekësore plotësim ndryshim

 

Shkarko

Produktet dhe Pajisjet Mjekesore plotesim ndryshim36685322.893.pdf

Ligji për Kryqin e Kuq të Kosovës

 

Shkarko

Ligji per Kryqin e Kuq te Kosoves36568335.7753.pdf

Ligji për Duhanin plotësim ndryshim

 

Shkarko

Ligji per Duhanin plotesim ndryshim36453991.4665.pdf