Ballina / Ligjet

Ligjet

Ligji për transplantimin e indeve dhe qelizave

 

Shkarko

Ligji per transplantimin e indeve dhe qelizave37438490.4245.pdf

Ligji për produktet dhe paisjet medicinale

 

Shkarko

Ligji per produktet dhe paisjet medicinale37300020.5419.pdf

Ligji për Sigurime Shendetesore

 

Shkarko

Ligji per Sigurime Shendetesore37157508.2086.pdf