Ballina / Ligjet

Ligjet

Ligji nr. 08-L-220 për Çmimin e Produkteve Medicinale

  • Shkarko

    Ligji nr. 08-L-220 për Çmimin e Produkteve Medicinale.pdf

Ligji Nr. 08-L-200 për Parandalimin dhe Kontrollin e Sëmundjeve Ngjitëse

  • Shkarko

    Ligji Nr. 08-L-200 për Parandalimin dhe Kontrollin e Sëmundjeve Ngjitëse.pdf