Ballina / Njoftime

Njoftime

NJOFTIM PËR SPECIALIZANTË – KATEGORIA VOLLUNTER

Lista paraprake e OJQ-ve përfituese sipas thirrjes publike për financim të projekteve të OJQ-ve në fushën: Ruajtja dhe përparimi i shëndetit