Ballina / Njoftime

Njoftime

REKOMANDIME LIDHUR ME PARANDALIMIN E LISË SË MAJMUNIT

Rekomandimet lidhur me parandalimin e Lisë së majmunit, bazuar ne Këshilla të përkohshme për autoritetet e shëndetit publik lidhur me ngjarjet e verës gjatë shpërthimit të lisë së majmunëve në Evropë, 2022, Raport i përbashkët i Zyrës Rajonale të Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Qendrën Europiane për Parandalimin dhe Kontrollin e Sëmundjeve (ECDC), 14 qershor 2022.

Shkarko

REKOMANDIME LIDHUR ME PARANDALIMIN E LISË SË MAJMUNIT47984277.4423.docx

Njoftim për profesionistët shëndetësorë

Njoftohen profesionistët shëndetësor të gjitha lëmive se aplikimi për provim të licencës, bëhet prej datës 1 deri më 7 të çdo muaj.

Branda kësaj kohe pranohen dokumentet e paraqitura për aplikim, ndërsa provimet organizohen pas dates 7, sipas grupeve të caktuara.

Shkarko

Njoftim për profesionistët shëndetësorë47487636.1049.doc

Për komente, KD për sëmundje ngjitëse, final srb

 

Shkarko

Për komente, KD për sëmundje ngjitëse, final srb47508708.5443.docx

ENG- US-Tubimet 1.14

 

Shkarko

ENG- US-Tubimet 1.1446650455.3678.doc

ENG- Udhezues-per-Institucionet-e-Kujdesit-Shendetesor-1.14

 

Shkarko

ENG- Udhezues-per-Institucionet-e-Kujdesit-Shendetesor-1.1446604635.2291.doc

ENG- Udhezues i pergjithshem i perditesuar 1.14

 

Shkarko

ENG- Udhezues i pergjithshem i perditesuar 1.1446553578.0468.docx

ENG- HOREKA 1.14

 

Shkarko

ENG- HOREKA 1.1446511018.3184.docx

ENG- Bizneset,OJQ,AdmPublike,SherbPersonale 1.14

 

Shkarko

ENG- Bizneset,OJQ,AdmPublike,SherbPersonale 1.1446464362.0346.docx

ENG -Aviacioni 1.14

 

Shkarko

ENG -Aviacioni 1.1442556845.6868.doc

ENG – US Dasmat 1.14

 

Shkarko

ENG – US Dasmat 1.1442276394.7185.docx

ENG – US Transporti publik 1.14

 

Shkarko

ENG – US Transporti publik 1.1442202348.5472.docx

ENG – UP Burgjet versioni 1.14

 

Shkarko

ENG – UP Burgjet versioni 1.1442147263.8438.docx

ENG – Arsimi Verzioni 1.14

 

Shkarko

ENG – Arsimi Verzioni 1.1442096107.8242.doc

SRB-UP-per-Institucionet-e-Kujdesit-Shendetesor-1.14

 

Shkarko

SRB-UP-per-Institucionet-e-Kujdesit-Shendetesor-1.1442018637.0071.docx

SRB-UP-Gastronomia 1.14

 

Shkarko

SRB-UP-Gastronomia 1.1441888040.6937.docx

SRB-Tubimet 1.14

 

Shkarko

SRB-Tubimet 1.1441807275.4221.docx

SRB- BiznesetOJQAdministrata PublikeSherbimet personale 1.14

 

Shkarko

SRB- BiznesetOJQAdministrata PublikeSherbimet personale 1.1441748040.6831.docx

SRB – Udhëzues i përgjithshëm i perditesuar 1.14

 

Shkarko

SRB – Udhëzues i përgjithshëm i perditesuar 1.1441694490.8914.docx

SRB – US Transporti publik 1.14

 

Shkarko

SRB – US Transporti publik 1.1441592253.0469.docx

SRB – UP Burgjet 1.14

 

Shkarko

SRB – UP Burgjet 1.1441519805.1194.docx

SRB – Aviacioni 1.14

 

Shkarko

SRB – Aviacioni 1.1441465321.3113.docx

SRB – Arsimi Verzioni 1.14

 

Shkarko

SRB – Arsimi Verzioni 1.1441412779.5067.docx

SER – Dasmat 1.14

 

Shkarko

SER – Dasmat 1.1441352336.2005.docx

Shqip- US -Tansport Publik versioni 1.14

 

Shkarko

Shqip- US -Tansport Publik versioni 1.1441293257.2407.docx

Shqip- UP për Institucionet e Kujdesit Shëndetësor vers. 1.14

 

Shkarko

Shqip- UP për Institucionet e Kujdesit Shëndetësor vers. 1.1441215151.863.docx

Shqip- UP Horeka 1.14

 

Shkarko

Shqip- UP Horeka 1.1441126591.3298.docx

Shqip- UP Burgjet versioni 1.14

 

Shkarko

Shqip- UP Burgjet versioni 1.1441047127.0559.docx

Shqip- Udhezues i pergjithshem i perditesuar Aviacioni 1.14

 

Shkarko

Shqip- Udhezues i pergjithshem i perditesuar Aviacioni 1.1440988647.1275.doc

Shqip- Udhezues i pergjithshem i perditesuar 1.14

 

Shkarko

Shqip- Udhezues i pergjithshem i perditesuar 1.1439919958.0721.docx

SHQIP- Bizneset,OJQ,AdmPublike,SherbPersonale 1.14

 

Shkarko

SHQIP- Bizneset,OJQ,AdmPublike,SherbPersonale 1.1439849169.8083.docx

Shqip- Arsimi Verzioni 1.14

  

Shkarko

Shqip- Arsimi Verzioni 1.1439763902.4331.doc

Shqip- US Dasma 1.14

 

Shkarko

Shqip- US Dasma 1.1439678839.6793.docx

Shqip – Tubimet 1.14

 

Shkarko

Shqip – Tubimet 1.1439613497.7483.docx

Vendimi i Ministrit të Shëndetësisë

 

Shkarko

Vendimi i Ministrit të Shëndetësisë39549050.9813.pdf

NJOFTIM PËR SPECIALIZANTËT ME VETFINANCIM

Njoftohen specializantët e kategorisë me vetëfinancim se nënshkrimi i aneks-kontratave për financim të shkollimit specialistik nga kategoria e subvencioneve fillon nga data 28 shtator 2022, në Ministri të Shëndetësisë, sipas orarit të bashkëngjitur:

Shkarko

NJOFTIM PËR SPECIALIZANTËT ME VETFINANCIM39486505.9213.docx

IPSH të Licencuara 2017-2022

 

Shkarko

IPSH të Licencuara 2017-202239391897.5984.xlsx

NJOFTIM PËR SPECIALIZANTËT ME SUBVENCIONE

Njoftohen specializantët e Stomatologjisë dhe Psikologji Klinike të  kategorisë me subvencione se,  nënshkrimi i aneks-kontratave  do të bëhet me datën 03 tetor  dhe 04 tetor 2022, në Ministri të Shëndetësisë, sipas orarit të bashkëngjitur:

Shkarko

NJOFTIM PËR SPECIALIZANTËT ME SUBVENCIONE38906363.1184.docx