Ballina / Udhërrëfyesit dhe Protokollet Klinike (UPK)

Udhërrëfyesit dhe Protokollet Klinike (UPK)

Parandalimi dhe menaxhimi i hemorragjisë primare post partale

 

Shkarko

Parandalimi dhe menaxhimi i hemorragjisë primare post partale 46787584.2312.pdf

Skrinimi dhe trajtimi i lezioneve prekanceroze të qafës së mitrës

 

Shkarko

Skrinimi dhe trajtimi i lezioneve prekanceroze të qafës së mitrës 46495245.562.pdf

Udhërrëfyesi për shërbime të HIV testimit

 

Shkarko

Udhërrëfyesi për shërbime të HIV testimit46415510.6741.pdf

Udhërrëfyesi i Transportit Neonatal

 

Shkarko

Udhërrëfyesi i Transportit Neonatal 46259753.2014.pdf