Ballina / Udhërrëfyesit dhe Protokollet Klinike (UPK)

Udhërrëfyesit dhe Protokollet Klinike (UPK)

Menaxhimi i hipertensionit arterial

 

Shkarko

Menaxhimi i hipertensionit arterial46146825.7972.pdf

Menaxhimi i Astmës

 

Shkarko

Menaxhimi i Astmës 46019544.7593.pdf

Menaxhimi jo-farmakologjik i Sëmundjes së Sheqerit

 

Shkarko

Menaxhimi jo-farmakologjik i Sëmundjes së Sheqerit 45905409.0477.pdf