Ballina / Udhërrëfyesit dhe Protokollet Klinike (UPK)

Udhërrëfyesit dhe Protokollet Klinike (UPK)

PKK -Menaxhimi dhe trajtimi i COVID-19 ne KPSh

 

Shkarko

PKK -Menaxhimi dhe trajtimi i COVID-19 ne KPSh46968817.6726.pdf

UDHËZUES PËR TRAJTIM ME PLAZMË KONVALESCENTE TË PACIENTËVE ME COVID-19 SI TERAPI MBËSHTETËSE

 

Shkarko

20.UDHËZUES PËR TRAJTIM ME PLAZMË KONVALESCENTE TË PACIENTËVE ME COVID-19 SI TERAPI MBËSHTETËSE40962752.0898.pdf

UK- Menaxhimi dhe trajtimi i COVID-19

 

Shkarko

UK- Menaxhimi dhe trajtimi i COVID-1939778606.6989.pdf