Ballina / Udhërrëfyesit dhe Protokollet Klinike (UPK)

Udhërrëfyesit dhe Protokollet Klinike (UPK)

Udhërrëfyesi Klinik - Trajtimi i Pacientëve me Çrregullime Obsesive Kompulsive

 • Shkarko

  Udhërrëfyesi Klinik - Trajtimi i Pacientëve me Çrregullime Obsesive Kompulsive.docx

Protokolli Klinik për Profilaksën e HIV-it para ekspozimit (PREP)

 • Shkarko

  Protokolli Klinik për Profilaksën e HIV-it para ekspozimit (PREP).docx

Udhëzuesi i Përdorimit të Antibiotikëve në Kujdesin Parësor Shëndetësor

 • Shkarko

  Udhëzuesi i Përdorimit të Antibiotikëve në Kujdesin Parësor Shëndetësor.pdf

Udhërrëfyesi Klinik -Trajtimi i pacientëve me skizofreni

 • Shkarko

  Udhërrëfyesi Klinik -Trajtimi i personave me skizofreni_compressed.pdf

Udhërrëfyesin Klinik- “Crregullimet e stresit post traumatik, traumat dhe crregullimet e lidhura me traumen”

 • Shkarko

  Udhërrëfyesi Klinik- Crregullimet e stresit post traumatik, traumat dhe crregullimet e lidhura me traumen.pdf