Ballina / Udhërrëfyesit dhe Protokollet Klinike (UPK)

Udhërrëfyesit dhe Protokollet Klinike (UPK)

Menaxhimi farmakologjik i sëmundjes së sheqerit Tip 2 tek të rriturit

 

Shkarko

Menaxhimi farmakologjik i sëmundjes së sheqerit Tip 2 tek të rriturit45812721.4552.pdf

Menaxhimi i gjakderdhjeve akute të traktit të sipërm gastrointestinal te të rriturit

 

Shkarko

Menaxhimi i gjakderdhjeve akute të traktit të sipërm gastrointestinal te të rriturit 45663126.2898.pdf

Diagnoza dhe menaxhimi i Epilepsisë

 

Shkarko

Diagnoza dhe menaxhimi i Epilepsisë 45572941.1968.pdf

Përdorimi i Metadonit për trajtim mbajtës zëvendësues me opioide

 

Shkarko

Përdorimi i Metadonit për trajtim mbajtës zëvendësues me opioide 45370002.8259.pdf

Trajtimi dhe mbikëqyrja e rastit me HIV-AIDS

 

Shkarko

Trajtimi dhe mbikëqyrja e rastit me HIV-AIDS41606200.4204.pdf

Trajtimi me dializë i të rriturve

 

Shkarko

Trajtimi me dializë i të rriturve41487085.8149.pdf

Trajtimi i sëmundjes iskemike trunore

 

Shkarko

Trajtimi i sëmundjes iskemike trunore 41404938.7077.pdf

Kujdesi dhe trajtimi i personave të diagnostikuar me Hepatit C

 

Shkarko

Kujdesi dhe trajtimi i personave të diagnostikuar me Hepatit C 41266873.7919.pdf

Menaxhimi dhe trajtimi i COVID-19

 

Shkarko

Menaxhimi dhe trajtimi i COVID-19 41125761.4307.pdf

Diagnostikimi dhe menaxhimi i tuberkulozit ekstra-pulmonar

 

Shkarko

Diagnostikimi dhe menaxhimi i tuberkulozit ekstra-pulmonar 40718461.6423.pdf

Menaxhimi i infeksionit latent të tuberkulozit

 

Shkarko

Menaxhimi i infeksionit latent të tuberkulozit 40519089.3729.pdf