Ballina / Strategjitë

Strategjitë

Strategjia e përmirësimit te cilësisë dhe sigurisë së Shërbimeve Shëndetësore 2012-2016

 

Shkarko

Strategjia e përmirësimit te cilësisë dhe sigurisë së Shërbimeve Shëndetësore 2012-201657285148.6525.pdf