Ballina / Strategjitë

Strategjitë

PLANI STRATEGJIK PËR PROMOVIM DHE EDUKIM SHËNDETËSOR 2021

 

Shkarko

PLANI STRATEGJIK PËR PROMOVIM DHE EDUKIM SHËNDETËSOR 202155399851.7561.pdf