Ballina / Strategjitë

Strategjitë

Plani i Veprimit për Promovim dhe Edukim Shëndetësor 2023-2025

  • Shkarko

    Plani i Veprimit për Promovim dhe Edukim Shëndetësor 2023-2025.pdf

PSO për inicim të aktiviteteve të Prokurimit për furnizim me barna nga LE

  • Shkarko

    PSO për inicim të aktiviteteve të Prokurimit për furnizim me barna nga LE.pdf