Ballina / Strategjitë

Strategjitë

Plani i Komunikimit dhe Plani i Veprimit 2013-2016

  

Shkarko

Plani i Komunikimit dhe Plani i Veprimit 2013-201657062231.1871.pdf

Plani i veprimit kundër gripit pandemik_2013

  

Shkarko

Plani i veprimit kundër gripit pandemik_201356904444.0236.pdf

FORMULARI MJEKËSORË I DHBGJ

  

Shkarko

FORMULARI MJEKËSORË I DHBGJ 53685684.7965.docx