Ballina / Udhëzimet Administrative

Udhëzimet Administrative

09-2009 Udhëzim Administrativ: Për Vendosjen e Banderolave në Produktet Medicinale

 

Shkarko

09-2009 Udhëzim Administrativ: Për Vendosjen e Banderolave në Produktet Medicinale57835284.2275.pdf

08-2009 Udhëzim Administrativ: Inspektorati Shëndetësor për Produkte dhe Pajisje Medicinale

 

Shkarko

08-2009 Udhëzim Administrativ: Inspektorati Shëndetësor për Produkte dhe Pajisje Medicinale57774016.0157.pdf

07-2009 Udhëzim Administrativ: Për Shërbimin Profesional të Shëndetit mendor në RKS

 

Shkarko

07-2009 Udhëzim Administrativ: Për Shërbimin Profesional të Shëndetit mendor në RKS57704456.0752.pdf