Ballina / Udhëzimet Administrative

Udhëzimet Administrative

UA per pune sa i perket hapesires kuadrit profesional dhe pajisjeve medicinale te institucioneve private shendetesore jashte-spitalore

  

Shkarko

UA per pune sa i perket hapesires kuadrit profesional dhe pajisjeve medicinale te institucioneve private shendetesore jashte-spitalore46818284.2325.pdf